roos en steel

Boek Roosendaal 750

2e druk boek ‘In een plaats genaamd Roosendaal’

Omdat de eerste 1250 exemplaren inmiddels allemaal gereserveerd of verkocht zijn, heeft de Stichting Roosendaal 750 jaar besloten tot een 2e druk van het boek. Deze boeken zullen naar verwachting in de tweede helft van november gereed zijn.

Een ideaal geschenk voor Sinterklaas of Kerstmis. Of als eindejaarsgeschenk!

U kunt nu al een boek reserveren bij de VVV, het Verboden Rijk en de Boekenwurm, zodat u zeker bent van een boek. Als u daar al een reservering heeft staan, dan krijgt u bericht wanneer u het boek af kunt komen halen.

Wees er snel bij, want op=op!

 

In 2018 is het 750 jaar geleden dat Roosendaal voor het eerst wordt genoemd in een akte waarin de heer van Breda een schenking aan een kapel (nu de Sint Janskerk) goedkeurt. Ter gelegenheid van dit jubileum beschrijven auteurs uit Roosendaal de interessante geschiedenis van de stad. Alle aspecten komen aan bod: bestuur, religie, economie, verkeer en vervoer, onderwijs, sport en recreatie, sociale zorg en cultuur en kunst. Marius Broos, Joss Hopstaken en Ben Maas vormen de redactie.

Stichting Roosendaal 750 jaar geeft het boek in eigen beheer uit. Het is rijk geïllustreerd, krijgt een harde kaft, bevat 240 pagina’s en heeft een omvang van 21 x 30 cm.

Het boek is mede mogelijk gemaakt door het Joost van Roosmalen fonds.

Burgemeester Jacques Niederer ontvangt het eerste exemplaar van het boek op zaterdag 22 september om 14.00 uur in de St. Jan.

Het boek kan helaas niet meer in de voorverkoop besteld worden. Het is momenteel te koop voor € 30,= bij De Boekenwurm, Het Verboden Rijk en het VVV.

Heeft u een afhaalbewijs vanuit de voorverkoop? Deze kunt u dan alsnog inleveren bij het VVV kantoor. Het boek is hier voor u gereserveerd.