roos en steel

Jazzsessies

JAZZ750 organiseert een aantal jamsessies. Een professionele ritmesectie, met pianist Johan Clement, bassist Marc van Rooij en drummer Hans van Oosterhout of Robbert van Kalmthout, vormen de basis.

Wil je het podium delen met dit geweldige trio? Dan kan! Blazers, bassisten, gitaristen, pianisten, banjospelers, drummers, zangers, etc. zijn welkom bij dit unieke jazzgebeuren.

De jamsessies vinden plaats op zondagmiddag, steeds van 15:30 uur tot 18:30 uur in de foyer van Schouwburg de Kring op 8 april, 17 juni, 1 juli, 9 september en 7 oktober 2018. De sessies zijn voor publiek en uiteraard ook voor de deelnemers gratis toegankelijk.

Aanmelden

Via deze link kun je je aanmelden voor de sessies. Geef bij de aanmelding aan welke stukken je graag speelt. Ook kun je de gewenste toonsoort (C klinkend) en eventueel het gewenste tempo vermelden.

Je kunt aangeven als je vooraf graag ondersteuning ontvangt. Saxofonist Ton van de Geijn zal dan contact met je opnemen.

Op basis van de aanmeldingen stelt het comité JAZZ750 per jamsessie een programma samen. Een aantal deelnemers wordt uitgenodigd om tijdens het slotconcert in oktober het podium te delen met o.a. bassist Hein van de Geijn en drummer Hans van Oosterhout. Deelnemers aan de jamsessies ontvangen een gratis toegangskaart voor het slotconcert.