Verjaardag van Roosendaal

Op deze dag is het 750 jaar geleden dat Roosendaal voor de eerste keer genoemd werd, dus viert de stad haar 750e verjaardag.

Op deze dat vinden onder andere de volgende activiteiten plaats:

’t Roosendaals Uurke

Een leuke voorstelling voor de ouderen in de gemeente Roosendaal. Georganiseerd door Stichting Groenhuysen, Stichting Roosendaal 750 jaar en schouwburg De Kring.

Met medewerking van onder andere Joss Hopstaken, Revue Groenhuysen, Jan-Hein Sloesen en het IQ Aarmoeinieke.

Kaarten à € 6,25 te bestellen via: www.dekringroosendaal.nl

Officiële onthulling kunstwerk d’Ouwe Sok

Om 16.00 uur zal het kunstwerk d’Ouwe Sok officieel onthuld worden door burgemeester Jacques Niederer. Het kunstwerk krijgt een plaats in het Emile van Loonpark.

Het kunstwerk is ontworpen door Léon Vermunt en Ruben van de Ven en in het kunstwerk is een tijdscapsule verwerkt, waarin diverse spullen van heden worden opgeborgen en welke over 50 jaar geopend zal worden,

Aan het kunstwerk hebben meer dan 300 inwoners van Roosendaal meegewerkt door een stukje van het kunstwerk naar eigen inzicht vorm te geven.

Deze ‘driehoeken’ vormen tezamen het kunstwerk.

d' Ouwe sok 2

Bijeenkomst jarigen in de gemeente Roosendaal

De Stichting Roosendaal Roosendaal 750 jaar wil bij de ‘verjaardag’ van de stad graag alle inwoners van de gemeente Roosendaal betrekken, die op deze dag ook jarig zijn.

Om echter alle jarigen uit te kunnen nodigen en informatie toe te sturen heeft de Stichting de namen en adressen van de jarigen nodig. Daarom roept de Stichting op om als u jarig bent op deze dag, uw naam, adres en woonplaats uiterlijk 22 oktober te mailen naar: info@roosendaal750jaar.nl

U kunt uiteraard ook uw ouders of kinderen aanmelden als zij dat zelf (nog) niet kunnen.

Kunt u niet mailen dan kunt u bellen met 140165 (geen kengetal) en vragen naar de organisatie van Roosendaal 750 jaar.